Wie gaat er mee?

De leden

We organiseren Open Kamp voor de volgende leeftijdsgroepen: 

  • Welpen: 8 jaar – 10 jaar
  • Jonggivers: 11 jaar – 13 jaar
  • Givers: 14 jaar – 17 jaar

Samen met de leiding duik je in een week vol avontuur en plezier! We hebben een heleboel leuke activiteiten klaarstaan, afgestemd op jouw leeftijd. Van sporten en spelletjes tot een spannend bosspel en creatief knutselen. We hebben het allemaal! En wat dacht je van een speelse wandelzoektocht en gezellige momenten rond het kampvuur? Als kers op de taart, sluiten we de laatste kampavond af met een leuk feest vol zang, dans en toneel. Een echte bonte avond om nooit te vergeten!

De leiding

Bij Open Kamp staat een enthousiaste groep ervaren leiders klaar om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen. Deze vrolijke bende is doorheen het jaar actief als leiding bij jeugdverenigingen of sportclubs. Of hebben ervaring in het jeugdwerk. Met hun passie voor avontuur en hun talent om plezier te maken, staan ze klaar om met jou te genieten van een geweldige kamp.

Kookploeg

Elk jaar kunnen we weer rekenen op onze geweldige kookploeg! Ze zorgen voor vier heerlijke maaltijden per dag: ontbijt, lunch, een lekker vieruurtje en avondmaal. Heb jevoedselallergieën? Vergeet deze dan zeker niet te vermelden op het inschrijvingsformulier en op de medische fiche. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen veilig en smakelijk kan genieten!